Hledat

Investiční skupina TTC kupuje společnost ANETE

Společnost TTC HOLDING uzavřela kupní smlouvu na 70% podíl ve společnosti ANETE a stala se tak jejím majoritním vlastníkem.  Zbývající 30% podíl si ponechávají zakladatelé společnosti Tomáš Hájek a Miloš Rauš. Začleněním společnosti ANETE se skupina TTC stane největším poskytovatelem stravovacích a ubytovacích systémů pro vysoké školy a druhým největším poskytovatelem stravovacích systémů pro oblast zdravotnictví. Řešení ANETE dnes pro platby a identifikaci využívá více než půl milionu koncových zákazníků. 

ANETE je lídrem na trhu stravovacích a ubytovacích systémů a služeb. Mezi jeho zákazníky patří stravovací provozy všech druhů i specializací a organizace využívající platební a identifikační systémy. Pro tyto zákazníky vytváří ANETE komplexní informační systémy včetně podpory řízení marketingu, obchodu a ekonomiky. 

Akvizicí ANETE chceme dále posílit naši pozici v oblasti tvorby komplexních informačních systémů pro poskytovatele stravovacích a ubytovacích služeb. Do tohoto perspektivního segmentu jsme poprvé vstoupili na začátku letošního roku koupí společnosti ApS Brno. Začleněním společnosti ANETE do skupiny TTC jsme se nyní stali největším poskytovatelem těchto systémů pro vysoké školy. Naše informační systémy dnes využívá přes třicet vysokých škol v České republice a na Slovensku. Systémy vyvinuté společnostmi ANETE  ApS Brno jsou využívány také v řadě českých nemocnic a dalších zdravotnických zařízeních, říká Luboš Müller, ředitel pro moderní technologie ve společnosti TTC HOLDING, která skupinu zastřešuje.